• ganoderma ganoderma-text HET IS EEN ZEER
  EFFECTIEF KRUID VOOR
  DUIZENDEN JAREN IN CHINA.
  HET IS EEN POSITIEVE PLANT
  DIE GEEN BIJWERKINGEN HEEFT
  ZELFS NIET NA LANG GEBRUIK.
  VERBETERT DE ALGEMENCE CONDITIE EN HET
  ZELFGENEZENDE VERMOGEN VAN HET LICHAAM
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL HET BEDRIJF NEEMT HET HELE
  PROCES VAN HET VERBOUWEN,
  VERWERKEN TOT EN MET DE MARKETING.
 • ganoderma MAAK JOUW
  DROOM WAAR MET DXN!
  BLIJF BIJ
  JE GEZONDHEID!
  WEES FINANCIEEL
  ONAFHANKELIJK!
  LEEF OP EEN HOGER
  LEVENSSTANDAARD!
  ZELF
  BEREIKEN!
video Meld je
nu aan!

Nieuwsbrief

Uw naam:

Email:

Productinformatie
Zakelijke mogelijkheden

Type het onderstaand woord in!

captcha
Geef me een nieuw woord

Nieuws

DXN Hongarije heft een verklaring van persoonlijke informative en informative management en bescherming

 

DXN Hongarije, de operateur van deze site, voelt zich verplicht om de partners te informeren over het gebruik van opgeslagen data. Onze verklaring bestaat uit principes en praktijk methoden waarmee (gebaseerd en wat helpt met) DXN Hongarije bestuurt en waarmee ze de informatie en data van leden beschermen.


De volgende legale wetten zijn gebruikt in de vorming van onze data beschermings- principes: de 1992, LXIII. Wet voor de bescherming van persoonlijke en publieke data, 1998. VI Wet voor de bescherming van het automatisch verwerken van persoonlijke data, privacy resoluties ingediend door de Parliamentary Commissioner en de “ONLINE PRIVACY ALLIANCE”.

 

 1. De informatie wordt automatisch verwerkt door onze server.
  Onze server registreert automatisch het IP adres van onze gebruikers, het systeem waar gebruikt van wordt gemaakt en de browser die wordt gebruikt en wat andere informatie. Deze informatie is alleen gebruikt in vastgezette processen, het wordt gebruikt om errors in onze diensten te verhelpen, om kwaliteit te verbeteren en voor statistische doeleinden. De informatie van onze gebruikers zijn niet verbonden met andere data.

 2. Persoonlijke data
  Persoonlijke data en informatie wordt met erg veel voorzichtigheid behandeld en is strict confidentieel en het kan niet worden gezien door ongeautoriseerde personen.

 3. Verwijderen van data
  Het verwijderen van persoonlijke data kan alleen gebeuren als de eigenaar van de data een e-mail schrijft naar de operateur van de site.

 4. Links
  Een aantal van onze diensten bevatten links, die men wijst naar andere dienstproviders. DXN Hongarije neemt geen verantwoordelijkheid voor de persoonlijke data en informatie management en bescherming  van deze sites.

© Copyright DXN Europe 2009.